AKSARAY / MERKEZ - Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Niasn Mayıs ayları 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin sınava hazırlanma konusunda deneme sınavı kamp programı okulumuzda başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Nis

Sınava girecek 12. sınıf öğrencilerimize ve 11. sınıf öğrencilerimize bahar ayı sebebiyle motivasyon kaygısı konulu seminer çalışması gerçekleştirilip öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Nis

Okulumuzda Dilimizin Zenginliği Projesi Nisan ayı etkinlikleri kapsamında panomuz güncellenmiştir.

Nis

Okulumuz Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik KTS çalışmaları doğrultusunda deneme sınavları gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dilimizin zenginlikleri Mart ayı etkinliklerimizi tamamladık.

8. ve 9. sınıflara sınavlara yönelik deneme sınavı yapıldı.

Ramazan ayı münasebetiyle pano çalışması yapıldı.

İl geneli düzenlenen deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

İl genelinde düzenlenen bilek güreşi müsabakalarından madalyalar ile döndürk.

Şbt

8. ve 12. sınıflar için seviye tespit sınavları gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimiz zenginliğimiz projesi kapsamında ortaokul öğrencilerimiz pano hazırlamışlardır.

Şbt

Öğrencilerimiz kasaba halkına açık vaaz programı düzenledi.

Şbt

Bakanlığımız tarafından başlatılan dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı etkinlikleri olarak okulumuzda öğrencilerimiz tarafından deyimler ve atasözleri drama ile canlandırıldı, okul panoları oluşturuldu.

Şbt

Hedef 2024'ten sorumlu şube müdürü ile il koordinatörleri tarafından başarıyı artırma toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri ile Aksaray Üniversitesine tanıtım gezisi yapıldı. Doç Dr. Hüseyin KAHRAMAN okulumuz öğrencilerine İslami İlimler Fakültesi hakkında bilgi verdi.